Michaela Židlická, Kauce p i hrozici škod v imském právu. Cautio damni infecti, 2000 - Krzysztof Amielańczyk (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Michaela Židlicka, Kauce pri hrozícíškod v římském právu. Cautio damni infecti, Brno 2000