A krimináltaktikai blöff - Eszter Szijártó (Belügyi Szemle)
A szerző empirikus kutatásokra és gyakorlati tapasztalatokra építve egyedülálló értékelést nyújt a bűnügyi nyomozásban ritkán tárgyalt blöff kérdéséről.