Ahmet Murat Özel. Taşı Taşırmak: Bir Cami Risalesi. 1. Baskı. İstanbul: Ketebe Yayınları, 2023. 100 s. ISBN: 978-625-6999-50-3 - Abdullah Taha Orhan (Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi)
Bu yazıda Ahmet Murat Özel'in "Taşı Taşırmak" adlı eseri değerlendirilmiştir.