بررسی تأثیر استرس ابتلا به کرونا بر جو اخلاقی و بهزیستی روان‌شناختی پرستاران بیمارستان شهید دکتر بهشتی اردستان با میانجی‌گری تاب‌آوری - Farshid Aslani; Majid Jannesari-Ladani; Marzieh Malekiha (پژوهش در دین و سلامت)
سابقه و هدف: در دوران همه‌گیری بیماری کرونا، استرس ابتلا به این بیماری می‌تواند بر بسیاری از جنبه‌های عملکرد فرد نظیر عملکرد شغلی تأثیرگذار باشد. ازاین‌رو ارتقا و بهره‌گیری از سرمایه‌های روان‌شناختی مانند بهزیستی روان‌شناختی و تاب‌آوری نقش مهمی در مقابله با شرایط استرس‌زا ایفا می‌کند. بر این اساس پژوهش حاضر با هدف بررسی تأثیر استرس ابتلا به کرونا بر جو اخلاقی و بهزیستی روان‌شناختی پرستاران بیمارستان شهید دکتر بهشتی اردستان با میانجی‌گری تاب‌آوری انجام شده است.