Att bevisa målbildsuppsåt vid penningtvättsbrott – möjligheter och svårigheter - Jussi Karkkulainen (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Abstract Proving target intent in money laundering cases: possibilities and problems.