ÂLİM, ŞÂRİH VE ŞAİR HAYDAR ALİ DİRİÖZ’ÜN ESERİ: “KUDEMÂNIN YOLUNDA…” / THE WORK OF SCHOLAR, COMMENTATOR AND POET HAYDAR ALİ DİRİÖZ: 'ON THE WAY OF THE SENİORS' - M. Fatih KÖKSAL (Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi)
Kitap Tanıtımı