PRZYJĘCIE SPADKU Z DOBRODZIEJSTWEM INWENTARZA. OD PRAWA JUSTYNIAŃSKIEGO DO KODEKSU CYWILNEGO - Renata Świrgoń-Skok (Zeszyty Prawnicze)
Accepting Inheritance with the Benefit of the Inventory. From Justinian Law to the Civil Code