Скубій І. Торгівля в Харкові в роки непу (1921–1929 рр.): економіка та повсякденність / Ірина Скубій ; відп. ред. В. В. Калініченко. – Харків : Раритети України, 2017. – 308 с. - V. A. Grechenko (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Автор поставила своєю метою на основі аналізу широкого кола джерел та наукової літератури дослідити основні аспекти розвитку торгівлі, її характерні риси та особливості в одному з найрозвиненіших, з економічної точки зору, міст України. У цьому принципова новизна роботи та її значення для розвитку історичної науки.