Педагогічні умови формування професійної суб’єктності майбутніх вчителів початкових класів: експериментальне обґрунтування - Yuliya Zhurat (Педагогічний дискурс)
Експериментальне дослідження педагогічних умов формування професійної суб’єктності студентів майбутніх вчителів початкових класів. Стаття присвячена експериментальному вивченню суб’єктності як інтегральної якості майбутніх вчителів початкових класів. Експериментальній перевірці педагогічних умов її формування у навчальній діяльності в процесі професійного навчання