Особливості договірно-правого регулювання співробітництва держав у сфері протидії злочинності на двосторонньому рівні - A. V. Voitsihovsky (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено питання співробітництва держав у сфері протидії злочинності шляхом укладання двосторонніх міжнародних договорів. Визначено особливості, переваги та недоліки двостороннього договірно-правового регулювання такого співробітництва.