Реалізація пропорційного самонаведення коректованої авіаційної бомби за інформацією супутникової системи навігації - Кравчук І.С.; Тараненко В.В. (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
Розглядаються алгоритми обробки навігаційних параметрів польоту, отриманих за допомогою при-ймача системи супутникової навігації, для реалізації на їх основі методу пропорційного самонаведення ко-ректованої авіаційної бомби на нерухому наземну ціль, координати якої заздалегідь відомі. Показано, що для наведення у горизонтальній площині можливе використання методу пропорційного самонаведення у класичному вигляді, а для наведення у вертикальній площині – метод пропорційного самонаведення повинен бути модифікованим.