„Rendészet–közigazgatás–bírói jogvédelem” Aktuális gondolatok a rendészettudomány kapcsán - András Patyi (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt a bűnüldözést megközelítő, megreformált és újonnan kialakulóban lévő tudományos tudományág küldetéséről és kilátásairól.