BDSM – Et etisk forsvar - Heine Alexander Holmen (Norsk Filosofisk Tidsskrift)
Artikkelen diskuterer om BDSM er en uetisk seksuell perversjon og reflekterer negativt på karakter. Først tematiseres samtykke i BDSM; så motiveres et normativt rammeverk for å vurdere sex som sådan og BDSM spesifikt. Jeg hevder at gjort rett kan BDSM som ordinær sex tilfredsstille på samtykke og normative standarder.