Ressenya a Ricard Bellveser (coord.) Dones i literatura. Entre l’Edat Mitjana i el Renaixement, València, Institució Alfons el Magnànim, 2012, 2 vol. - Carles Fenollosa Laguarda (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
<span style="font-size: 12.0pt; line-height: 115%; font-family: Garamond; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-bidi-font-family: Cambria; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: EN-US;" lang="CA">Ressenya a Ricard <span style="font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; line-height: 115%; font-family: Garamond; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-bidi-font-family: Cambria; font-variant: small-caps; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: EN-US;" lang="CA">Bel<span style="font-size: 12.0pt; line-height: 115%; font-family: Garamond; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-bidi-font-family: Cambria; font-variant: small-caps; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: EN-US;" lang="CA">lveser <span style="font-size: 12.0pt; line-height: 115%; font-family: Garamond; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-bidi-font-family: Cambria; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: EN-US;" lang="CA">(coord.) <span style="font-size: 12.0pt; mso-bidi-font-size: 11.0pt; line-height: 115%; font-family: Garamond; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-bidi-font-family: "Times New Roman"; mso-ansi-language: ES; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: EN-US;" lang="ES">Dones i literatura. Entre l’Edat Mitjana i el Renaixement<span style="font-size: 12.0pt; line-height: 115%; font-family: Garamond; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-bidi-font-family: Cambria; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: EN-US;" lang="CA">,<span style="font-size: 12.0pt; line-height: 115%; font-family: Garamond; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-bidi-font-family: Cambria; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: EN-US;" lang="CA"> <span style="font-size: 12.0pt; line-height: 115%; font-family: Garamond; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-bidi-font-family: Cambria; mso-ansi-language: CA; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: EN-US;" lang="CA">València, Institució Alfons el Magnànim, 2012, 2 vol., 925 pp. ISBN 978-0-7822-623-8