Розродження при аномальній інвазії плаценти: placenta accreta spectrum - N.M. Shemyakina; Y.M. Sulimenko; O.M. Sulimenko; M.M. Kovalenko (Український журнал Здоров'я жінки)
Розродження шляхом кесаревого розтину призвело до збільшення кількості жінок репродуктивного віку з оперованою маткою. Частота аномалій інвазії плаценти в пацієнток, які перенесли 1, 2, 3, 4 та 5 операцій, становить 3%, 11%, 40%, 61%, 67%, відповідно.