Vladimir Nikitović: U susret regionalnoj depopulaciji u Srbiji - Sanja Klempić Bogadi (Stanovništvo)
Osvrt na knjigu U susret regionalnoj depopulaciji u Srbiji autora Vladimira Nikitović Izdavač: Institut društvenih nauka, Beograd, 2019, str. 115