Оптимізація тактики ведення вагітності при синдромі плацентарної дисфункції після грипу - A.D. Derkach; O.I. Zhdanovych (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - оптимізувати тактику ведення вагітності при синдромі плацентарної дисфункції після перенесеного грипу.