Dret a l'oblit: la discrepància entre el TJUE i l'advocat general en el cas Google Spain (STJUE de 13 de maig de 2014) en un context de reforma normativa - Mònica Vilasau (IDP)
S'analitza la STJUE de 13 de maig de 2014, que va resoldre una qüestió prejudicial plantejada per l'AN espanyola relativa a un cas sobre el dret a l'oblit. L'afectat pretenia que s'eliminessin els resultats que el cercador proporcionava en introduir el seu nom a Google.