Lábbelinyom-töredék mint tárgyi bizonyíték - Imre Elek; László Hanka (Belügyi Szemle)
A szerzők áttekintést nyújtanak a töredezett lábnyomok azonosításáról és bizonyítékként való felhasználásáról a büntetőeljárásban.