Jornada sobre el Subministrament Immediat d'Informació - Ana Maria Delgado García (IDP)
El 20 de novembre de 2017, els Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC, en el marc del Màster Universitari de Fiscalitat, han organitzat la IX Jornada sobre problemes actuals de fiscalitat. En aquesta ocasió, la jornada s'ha dedicat a «El Subministrament Immediat d'Informació» (http://symposium.uoc.edu/go/sii-2017). La direcció d'aquesta jornada fou a càrrec de la Dra. Ana María Delgado García, Catedràtica de Dret Financer i Tributari de la Universitat Oberta de Catalunya, i del Dr. Rafael Oliver Coll, assessor fiscal i consultor de Fiscalitat de la Universitat Oberta de Catalunya.