60. Kütüphane Haftası Açılış Konuşması - Ali Fuat Kartal (Türk Kütüphaneciliği)
60. Kütüphane Haftası açılışında Goethe Enstitüsünde Türk Kütüphaneciler Derneği Genel Başkanı Ali Fuat Kartal tarafından yapılan açılış konuşması.