СУТЬ І СТРУКТУРА ІННОВАЦІЙНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ПІДПРИЄМСТВА - Ya.G. Ilchenko (Економіка та право)
Досліджено суть інноваційного потенціалу підприємства, виділено складові його структури, що характеризують ресурси і здатність підприємства до реалізації мети інноваційної діяльності.