Thermoplastic sheet for orthoses, a review of literature - Mohammad Taghi Karimi; Mahsa Kavyani Broujeni (Biyumikānīk-i varzishī)
استفاده از وسایل کمکی که تحت نام کلی ارتوز از آنها نام برده می شود در درمان ضایعات اسکلتی عضلانی بسیار متداول می باشد. استفاده از مواد ترموپلاستیک در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. در این مقاله سعی شده است انواع مختلف این مواد معرفی و خصوصیات آنها ذکر گردد.