پیش‌بینی رنگی (قسمت دوم: بررسی روند ها و فرآیند) - حسین ایزدان; سمانه دشتی; فروغ مهیار (مطالعات در دنیای رنگ)
بخش نخست این مقاله به معرفی مقوله پیش بینی رنگی با تاکید بر پیشینه و تاریخچه آن پرداخته است. مقاله حاضر که بخش دوم از مقاله پیش بینی رنگی است با هدف بررسی فرآیند پیش بینی رنگی و معرفی روند های اجرایی به منظور پیش بینی روند مد و رنگ نگارش شده است. در این قسمت روش های جمع آوری و توصیف داده ها برای فرآیند پیش بینی رنگی ارائه و بررسی می شود. هم چنین انواع پیش بینی رنگی و روش های مختلف برای تجزیه و تحلیل داده ها در فرآیند پیش بینی رنگی با ارائه پیشنهاد های کاربردی در جهت بهبود فرآیند بررسی می گردند. رنگ های سال های گذشته با تاکید بر دلایل انتخاب آن ها با توجه به شرایط جامعه دوره خود در بخش سوم این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد.