پیش‌بینی نشاط معنوی بر مبنای معنا در زندگی و سرمایه‌های روان‌شناختی با میانجیگری حس پیوستگی دانشجویان - Marzieyh Malekiha; Sayyed Ziaoddin Olyanasab (پژوهش در دین و سلامت)
سابقه و هدف: نشاط معنوی یکی از انواع هیجان‌های مثبت است که در شرایط استرس‌زا نقش مهمی در کمک به سازگاری افراد با شرایط دارد. ازاین‌رو پژوهش حاضر با هدف پیش‌بینی نشاط معنوی بر مبنای معنا در زندگی و سرمایه‌های روان‌شناختی با میانجیگری حس پیوستگی دانشجویان در دوران همه‌گیری بیماری کووید 19 انجام شد.