Результати оцінювання клінічної і молекулярно-гістологічної ефективності лікарського засобу ПРОТЕФЛАЗІД® у лікуванні папіломавірусної інфекції в жінок із цервікальною інтраепітеліальною неоплазією - V.O. Potapov; I.S. Garagulia (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета — оцінити клінічну та молекулярно-морфологічну ефективність лікарського засобу ПРОТЕФЛАЗІД® у лікуванні інфекції вірусу папіломи людини (ВПЛ) у жінок із цитологічною койлоцитарною реакцією, а також у поєднанні з легким ступенем цервікальної інтра- епітеліальної неоплазії (ЦІН І) епітелію шийки матки.