Jogos vélelem a jogos védelem? - Csilla Aradi; Ádám Szili-Kis (Belügyi Szemle)
A szerzők elemzik a szituációs jogos védelem, az új magyar büntető törvénykönyv önvédelmi rendelkezésének egyik vitatott elemét.