Z zagadnień diachronicznej gramatyki onomastycznej (na przykładzie toponimii nowotestamentowej) - Rafał Zarębski (Studia z Filologii Polskiej i Słowiańskiej)
On the Issues of Polish Diachronic Onomastic Grammar (Based on the Example of New Testament Toponymy)