«Den gode, den onde og den grusomme»<subtitle>Polariseringsprosesser som soner av tvetydigheiter</subtitle> - Leif Manger (Norsk Antropologisk Tidsskrift)
Æresforelesning på Årskonferanse for Norsk Antropologisk Forening, 2021. Bergen, Hotel Terminus, 25.–26. november 2021. Konferansetema: Polarisering