Дослідження компонент цифрового навчального контенту - Віталій Олександрович Нікітін; Світлана Петрівна Васюта (Технологія і техніка друкарства)
У статті розглядається навчальний контент. Заклади освіти потребують аналізу компонент та властивостей контенту, який застосовуються в освітньому процесі. Насамперед, він повинен бути високоякісний та легко доступний. Під час дослідження встановлено загальні вимоги до навчального контенту для якісного та продуктивного навчання: доступ інформації, адаптивність, залучення, якість, тип сприйняття та представлення інформації.