Editorial - Ana Maria Delgado (IDP)
El número 24 de la revista IDP, Revista d'Internet, dret i política conté diversos articles sobre diferents aspectes actuals de l’ús i l’impacte de les tecnologies de la informació i la comunicació en l’àmbit jurídic i polític.