Ressenya d’Erotisme i tabús en l’etnopoètica, d’Anna Francés i Jaume Guiscafrè (ed.) (Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert - Arxiu de Tradicions de l’Alguer – Grup d’Estudis Etnopoètics, Alacant-l’Alguer-Barcelona, 2013, 300 pàgines) - Moisés Llopis i Alarcon (Ítaca)
Ressenya d’Erotisme i tabús en l’etnopoètica, d’Anna Francés i Jaume Guiscafrè (ed.) (Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert - Arxiu de Tradicions de l’Alguer – Grup d’Estudis Etnopoètics, Alacant-l’Alguer-Barcelona, 2013, 300 pàgines).