МОТИВАЦІЙНИЙ МЕХАНІЗМ ВІДТВОРЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ДЕТЕРМІНАНТ РОЗВИТКУ СВІТОВОЇ СИСТЕМИ ГОСПОДАРСТВА - T.G. Kucheruk; N.O. Potyomkina (Економіка та право)
Проаналізовано структуру мотиваційного механізму відтворення інноваційних детермінант розвитку світової системи господарства, визначено концептуальні засади вдосконалення механізму відтворення інноваційних детермінант розвитку світової системи господарства.