Амбівалентність сучасної цивілізації і правова соціалізація: теоретико-правовий аспект - O. V. Paruta (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті розглядаємо амбівалентність сучасної цивілізації як фактор впливу на правову соціалізацію.