ПОЗАСУДОВИЙ ЗАХИСТ ПРАВ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ТА ЙОГО ЗНАЧЕННЯ В СУЧАСНИХ УМОВАХ - Олексій ЛАВРІН (Економіка та право)
Проведено аналіз проблем позасудового захисту прав суб’єктів господарювання в сучасних економічних умовах, визначено значення та місце позасудового захисту прав в системі захисту прав суб’єктів господарювання. Зосереджено увагу на визначенні поняття позасудового захисту прав суб’єктів господарювання, наявності та необхідності розвитку його форм та способів, а також удосконаленні відповідного правового регулювання.