Mäste man alltid betala? Finländska affärsmäns och tjänstemäns uppfattningar och erfarenheter av korruption på gränsen mellan Finlad og Ryssland - Minna Viuhko (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article