Новий сорт промислових конопель ‘Артеміда’ універсального напряму господарського використання з підвищеним умістом олії та поліпшеною якістю волокна - S. V. Mishchenko; H. I. Kyrychenko; I. M. Laiko (Plant Varieties Studying and Protection)
Мета. Створити сорт промислових конопель середньоєвропейського еколого-географічного типу універсального напряму господарського використання з підвищеним умістом олії в насінні та поліпшеною якістю волокна.