Mit (nem) mutatnak a számok? - Erik Uszkiewicz (Belügyi Szemle)
A szerző elmagyarázza, hogyan és miért térnek el a magyarországi gyűlölet-bűncselekményekre vonatkozó hivatalos statisztikák az emberi jogi civil szervezetek és kutatók tapasztalataitól.