Marek Kuryłowicz, Prawa antyczne. Wykład z historii najstarszych praw świata, Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Sklodowskiej, Lublin 2006, ss. 270 - Maria Zabłocka (Zeszyty Prawnicze)
Marek Kuryłowicz, Prawa antyczne. Wykład z historii najstarszych praw świata, Wydawnictwo Uniwersytetu Marii Curie-Sklodowskiej, Lublin 2006, ss. 270