Halk Kütüphanelerinin Okuma Alışkanlığındaki Rolü ve Önemi - Hakan Doğanay (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışmada; halk kütüphanesinin, okuma alışkanlığındaki rolünün ve öneminin ne kadar büyük olduğu tanımlarla anlatılmaya çalışılmıştır.