İngiltere'de Körler İçin Bir Hizmet Kuruluşu Olarak Kraliyet Körler Enstitüsü - Mustafa Kaynar (Türk Kütüphaneciliği)
İngiltere'deki Kraliyet Körler Enstitüsü Kütüphanesi tanıtılmakta ve Braille Kitaplar Kütüphanesi ve Kaset Kütüphanesinin hizmetleri anlatılmaktadır.