Вплив мінеральних добрив та норм висіву насіння на врожайність і якість зерна пшениці твердої ярої (Tritikum aestivum L.) - О. В. Бараболя (Plant Varieties Studying and Protection)
Вивчався вплив мінеральних добрив та норм висіву насіння на врожайність і якість зерна пшениці твердої ярої. Зі збільшенням доз азотного добрива ( до ) збільшується склоподібність зерна, вміст білка та клейковини в ньому, максимальна врожайність зерна формувалась за норми висіву 5-6 млн схожих насінин на гектар.