Townsfolk of the Old Kernavė are Speaking. Rec.: Gintaras Vėlius. Kernavės miesto bendruomenė XIII-XIV amžiuje. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla. 2005. 112 p. - Albinas Kuncevičius (Lietuvos Istorijos Studijos)
-