A 20.század történelmi eseményeinek jelentősége a Görög katolikus Egyház számára Szlovákiában (Csehszlovákiában) - Béla BOHÁCS (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica)
Historical Events of the 20th Century and Their Relevance for the Greek Catholic Church in Slovakia (Czechoslovakia).