Kaj transformirati? Izobraževanje odraslih, trajnostni razvoj in okoljska gibanja - Borut Mikulec (AS: Andragoška Spoznanja)
V tokratni tematski številki Andragoških spoznanj, ki zajema šest tematskih člankov, avtorice in avtorji razmišljajo o izzivih trajnostnega razvoja, okoljskega in trajnostnega izobraževanja, okoljskih gibanjih, transformaciji in izobraževanju odraslih z vidika različnih teoretskih perspektiv in metodoloških pristopov.