Др Саша С. Кнежевић: КРИВИЧНО ПРОЦЕСНО ПРАВО, ОПШТИ ДИО - Марина М. Симовић (Српска правна мисао)
И својим најновијим уџбеником „Кривично процесно право, општи дио“ др Саша С. Кнежевић (рођен 1963. године у Нишу) показује да је плодан писац и несумњиви ауторитет у савременој науци кривичног процесног права у Републици Србији. Ово дјело је заправо сумирање истраживања којима се он бави у последњих више од 20 година.