ДО ПИТАННЯ ЩОДО ЗАКОНОДАВЧОГО ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ Й БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ - M.S. Kozhukh (Економіка та право)
Проведено аналіз законодавчого визначення якості й безпечності продовольчої продукції в Україні та зарубіжних країнах. З’ясовано кваліфікуючи ознаки зазначених категорій. На основі узагальнення теоретичних доробок і аналізу легальних дефініцій, які містяться в нормативно-правових актах зарубіжного законодавства, розроблено пропозиції, щодо уточнення законодавчого визначення якості й безпечності продовольчої продукції.