A vagyon elleni bűnözés néhány kérdése - István Vavró (Belügyi Szemle)
A szerző a bűncselekmény gazdasági vonatkozásaira összpontosítva komplex elméleti és gyakorlati értékelést ad arról, hogy miként kell a vagyon elleni bűncselekményeket megítélni.