Informacijske potrebe i informacijsko ponašanje učenika i učenica I. gimnazije u Osijeku pri pretraživanju zdravstvenih informacija - Ivana Martinović; Sara Bakota; Boris Badurina (Vjesnik Bibliotekara Hrvatske)
Cilj je ovog rada odrediti informacijske potrebe i ponašanje učenika i učenica pri traženju zdravstvenih informacija.