Bir Halk Kütüphanecisinin Gözüyle ÜNAK - Muhammet Ali Önat (Türk Kütüphaneciliği)
Değişen ve gelişen teknolojilerle beraber ülkemizde ve dünyada bilgi hızla artmaktadır. Artan bilgi sayesinde kurum ve kuruluşlarda kendi geleceklerine yön verebilmeleri için teknolojileri yakından takip etmektedir. Kütüphanelerde, bilgilerin toplanıp kullanıcıların hizmetine sunulduğu yer olarak bilindiği için en büyük değişim ve gelişimin kütüphanelerde olması normal bir durumdur. Bu çalışmada Üniversite ve Araştırma Kütüphanecileri Derneği (ÜNAK)tarafından geleneksel olarak düzenlenen yıllık mesleki toplantıların en sonuncusu olan ÜNAK2017 hakkındaki gözlem ve düşüncelere yer verilmiştir.